Produse

Link-uri utile

Contactează-ne

Sună la 0729.067.172

Cum comand

Toate preturile afisate sunt exprimate in RON FARA TVA, sunt valabile pentru o cantitate minima de 50 buc/reper, exceptie facand anumite produse la care cantitatea minima este de 100 buc/reper, nu contin costul de personalizare si costul de transport la client. Pentru comenzi de peste 1500 RON transportul este gratuit prin Fan Courier. In functie de cantitatea si valoarea produselor comandate se pot negocia preturi preferentiale care se discuta punctual cu reprezentantii nostri de vanzari.


Cum Cumpar?
Puteti comanda produsele noastre, cantitate minima de 100 buc/reper, plasand comanda pe mail la adresa info@magicpromo.ro sau puteti suna si lua legatura cu unul din reprezentantii nostri de vanzari – info in sectiunea contact. Acesta va prelua comanda dumneavoastra si va va oferi toate informatiile necesare. Produsele se pot comanda atat fara personalizare, daca sunteti agentie si doriti sa le personalizati local sau aveti atelier propriu cat si cu personalizare in unul din atelierele noastre. Daca doriti pentru produsele comandate sa apelati la serviciile noastre de personalizare va informam ca putem imprima prin urmatoarele procedee: serigrafie directa, serigrafie transferata, tampografie, print digital, termotransfer, sublimare, broderie, print UV, gravura laser, timbru sec si folio. Costurile pentru fiecare din serviciile de mai sus, se transmit in urma solicitarii dvs si se vor calcula punctual in functie de numarul de imprimari de elemente grafice date spre imprimare, de cantitatea comandata cat si in functie de modalitatea de imprimare aleasa. Magazinul online www.magicpromo.ro se adreseaza strict persoanelor juridice si persoanelor fizice autorizate.


Cum intru in posesia produselor?
In urma transmiterii comenzii pe mail sau telefonic, reprezentantul de vanzari va transmite in maxim 24 de ore informatii complete despre stocuri, costuri de produse, costuri de personalizare si termen de livrare de la comanda ferma. Inaintea de lansarea unei comenzi pentru o cantitate mai mare de produse, puteti solicita mostre din produsele dorite. Acestea se platesc in momentul in care le comandati si nu se mai returneaza la furnizor. Costul de mostre este suportat integral de noi daca plasati comanda ferma pentru produsele ofertate in urma carora au fost solicitate mostre fizice. Este recomandat ca intreaga comanda sa fie expediata printr-o singura livrare, si de obicei timpul de livrare a unei comenzi cu produse care au termen de livrare diferit este a produsului care are durata de livrare cea mai mare. Toate preturile transmise in oferta noastra nu contin costul de transport la client. Produsele se pot ridica de catre dvs de la sediul nostru sau se pot livra prin curierul dorit. Pentru comenzi de peste 1500 RON transportul este gratuit prin Fan Courier.


Termene aproximative de livrare
1-2 zile lucratoare pentru produsele existente pe stoc intern (fara personalizare).
3-7 zile lucratoare pentru produsele existente pe stocul extern (fara personalizare).
2-5 zile lucratoare pentru imprimare, termen care poate fi diferit in functie de complexitatea lucrarii si de planificarea comenzii in atelier.


La solicitarea clientului putem realiza atat mostre personalizate pentru bunul de imprimare cat si ambalare individuala pentru materialele promotionale comandate contra unui cost suplimentar, transmis si agreat de comun acord.